Szia, te!

 

Nem kellene most senkivel társalognom. Egyszer úgy érzem áthidalom a problémáimat, máskor pedig teljesen elveszettnek hiszem az egészet. Talán mert bármit teszek, vagy mondok, mintha nem is számítanának visszaküldenek oda, ahonnan pár éve kezdtem, és ez iszonyatos. 

Ilyenkor legszívesebben elbújnék egy barlangba, valami trópusi szigeten és kavicsokkal játszanék, miközben gondolkodom az életről. Lehet jót is tenne a friss levegő... na meg a kavicsok.

Fel kell tennem magamnak a választ: 42!

És a homokba kell rajzolnom a kérdést: 6*7

De! Jó hír, elkezdtem csinálni a magyar dalszöveget apámnak (csoda hogy még megbízik bennem, az első ilyen munkám szörnyű volt :P ). De most nagyon jó ötleteim vannak, főleg a Way Back Home (Régen volt) dalszövegére. :)

És találtam egy jó borítót vagy belső illusztrációt az Élettelennek (talán inkább az utóbbi) Vicces, az inge alapján kicsit olyan, mint a női Teddy O'Brian a Cukorból :P 

Szerző: mOOnLight  2011.09.26. 22:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onemoonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr133258942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása