Most kezdek igazán szembesülni azzal, hogy milyen nehéz rendes munkahelyet találni a koromban. A diákmunkát fel is adtam. hatféle diákmunka van(fiúknak):

- Adatrögzítés

- Szórólapozás

- Kasszás

- Raktárosi munka

- Telefonos munka

- Raktárosi munka

- Csinálj hülyét magadból munka

Az adatrögzítés ebből az egy, amit talán tudnék csinálni, csak iszonyúan alulfizetettek. (Mondjuk ez elmondható az összesről, de az adatrögzítés még jobban.) Valamint monoton, és nem bírom a monoton munkákat, ez elmondható még a szórólapozásra és a raktárosi munkára is, valamint egyes telefonos munkákra.  

A telefonos melóra meg egyszerűen nagyon béna vagyok. Ennyi. 

A kasszás ugyanez, meg izgulnék, hogy rosszul adok vissza, és unalmas.

A "Csinálj hülyét magadból" álnevű "öltözz fel valami viccesnek és reklámozz valami szart" pedig végképp nem jó, egyrészt a büszkeségemnek (Ja, van nekem az is), másrészt unalmas.

És ezt az összesről el lehet mondani: Monoton, unalmas, és elnyomja a kreativitásomat és gyűlölöm mikor valami számomra értelmetlen munka, amiben nem fejthetem ki a kreativitásomat. Ja, és át is vernek.

Ennyi. Nem leszek diákmunkás, inkább éhen halok egy sikátorban. 

 Premiere vs Avid

Adobe Premierről Avid Studio-ra váltok, egyszerű okból. Az Adobe Premere CS3-nak szar a hangvágása, vagyis limitált, de nagyon. Valamint úgy veszem észre, hogy az Avid-ben több a szín korrekció opció. Bár még nagyon kevés tapasztalatom van a váltással, szóval erről majd később.

 

Szerző: mOOnLight  2011.09.28. 19:37 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onemoonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr143263377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása